Witajcie,
mam problem z Download Station, a konkretnie z BitTorrentem, bo osiołek chodzi bez problemu. Mam synka od 2 miesięcy, kiedyś wszystko działało jak należy, od jakichś dwóch tygodni nie udało mi się pobrać przez Torrenta żadnego pliku, nawet nie udało mi się rozpocząć pobierania. Wstawiałem torrenty z różnych stronek (np. darmowe-torrenty.org, thepiratebay.com) i każdy dodany "wisi" na liście ze stanem "oczekiwanie" i nic się nie dzieje. Porty na routerze przekierowane, nie wiem o co chodzi. Jedyną dziwną rzecz jaką zauważyłem to to, że pliki torrent, któe zapisuję sobie na pulpicie a potem dodaję jako nowe zadanie, po dodaniu właśnie nie są nazwą pliku, który chcę pobrać tylko dokładną nazwą wygenerowanego torrenta, np. w nazwie pliku widze nie K-Lite Codec Pack tylko K-Lite Codec Pack.torrent ! A może tak jest prawidłowo. Załączam zrzut ekranu z konfiguracji synka z prośbą o pomoc. Jakie powinny być ustawienia w zakłądce management opcje "zapora sieciowa" i konfiguracja routera". Jeżeli mam ręcznie wpisane porty w moim Linksys WAG200 to muszę coś ustawiać w synku?
Z góry dzięki za pomoc.
Sławek

Nowości